9 augusti 2014

Valkampanjen!

I morgon kl. 12 i Vasaparken startar vi vår (S)-valkampanj för bättre Sverige.  Vårt partiordförande Stefan Löfven talar kl 13. Kom gärna och lyssna! 
De närmaste veckorna kommer att innebära oerhört mycket jobb. Samtidigt är det en period som jag själv föredrar för all politisk verksamhet är då utåtriktad och vi träffar mycket folk. Det är i dessa samtal man hämtar sin energi för fortsatt politiskt arbete.

(S) är beredd att styra i Vallentuna! Vi har på vår politiska agenda de frågor som vi sedan tidigare har lyft fram i skuggbudgetar. Nu ber vi kommuninvånarnas förtroende att förverkliga vårt handlingsprogram. Handlingsprogrammet täcker de stora riktlinjerna och ger en tydlig bild om vad (S) i Vallentuna prioriterar. Vår framtid är barnen och ungdomarna! Vi ska skapa de bästa möjliga förutsättningarna att de får de kunskaper och färdigheter som behövs att de ska lyckas i livet: trygga och sunda skollokaler, kompetenta och engagerade pedagoger, rik fritid, stolthet över sin hembygd. Vårt motto är att jobba förebyggande, satsa direkt när problemen, svårigheterna dyker upp. Vänta inte, låt inte de små bekymren växa till enorma motgångar som bryter ner barnens självkänsla och i värsta fall även hälsa.

Vi har bra blandning av olika kompetenser och erfarenheter på vår fullmäktigelista. Speciellt de 20 första namn kommer att synas och höras på torget och vid dörrknackningar. Kom och berätta vad du vill och vilka är dina förväntningar på oss.

Inga kommentarer: