11 november 2014

Ny mandatperiod!

Vad stolt jag är av min S kommunfullmäktigegrupp!!! Engagerade, kunniga, modiga, framtidsinriktade! Vi vill!!! Vi vill utveckla Vallentuna kommun NU! Inte senare, inte om ett år! NU!!! Har vi inte haft kräftgång redan under flera mandatperioder på vissa utvecklingsområden? Hur länge behöver alliansen betänketid?

Det var så tydligt igår hur hela allianspolitiken styrs av moderaterna. I budgeten kunde vi inte se någonting ut av centerns eller folkpartiets politik. C och FP kunde inte heller svara på frågorna om detta. Det är tryggt när farbror M sköter det mesta. Men vad säger era väljare? Om de ville ge sin röst på M så skulle de ha gjort det. Varför kunde de inte deklarera från början att de fortsätter att vara knähundar åt M precis som vanligt.  Ray Idermarks påpekanden från ordförandestolen till Ylva Mozis FP och Sofia Segergren C om att ni ska väl yrka bifall till KS yrkandet= till alliansens budgetförslag var så tydligt tecken på detta.  Se gärna webbsändningen på kommunens hemsida.

C och FP har ett unikt tillfälle att få igenom mycket av sin politik med kraftigt försvagad M. Passa på och gör det!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hur blir det med flyktingmottagande nu när ni får bestämma? Vallentuna tar in få men hjälper tydligen Vaxholm att fixa sin kvot...
http://www.expressen.se/kronikorer/lars-lindstrom/husen-star-tomma--plats-for-flyktingar-finns-det-inte/

Kenneth Bylund sa...

Anonym var får du det ifrån att (S) får bestämma om flyktingmottagandet. Det är inte vi som bestämmer utan det är de borgerliga partierna M C Fp och Kd som har majoriteten så det så. Om du inte tror mig så kolla gärna på kommunens hemsida.