6 oktober 2013

Vi har fått in nya medlemmar som är intresserade av att jobba aktivt för ett socialdemokratiskt styrt Vallentuna. Det är vi naturligtvis väldigt glada för. Dessutom har vi medlemmar som hitintills varit stödmedlemmar men som nu vill börja jobba för valvinsten 2014. En som vi redan har hunnit besluta om på senaste kommunfullmäktigemötet är Jerri Bergström som efterträder Tommy Eckelöv som gruppledare i fritidsnämnden.  Han kan föreningslivet, han har idéer och ambitionen att utveckla och förbättra och han är inte tyst. Ni lär bli bekanta med honom inom snar framtid. Flera duktiga partikamrater kommer att väljas till sina nya uppdrag under hösten. Om du har funderat på att ta steget till ett aktivt medlemskap (eller att bli stödmedlem) ta gärna kontakt med mig/oss.

Och nu helt annat: parkplanering, inspirationsbilder från Riga
Jag är väldigt förtjust i Rigas vackra parker. Allt är välskött, rent och tillgängligt. 
Vatten och konst spelar en viktig roll i parkområdet.
Där det ofta brister i många parker är att det finns alldeles för få bänkar. Så är inte fallet i Riga. Med jämna mellanrum finns det möjlighet att sätta sig antingen i skuggan eller i solen.
Det är klokt att satsa på stora perenner istället för ettåriga plantor. Växterna var större och mäktigare och man hade också lyckats välja växter med varierande färgskalan. Mycket vackert! 

Inga kommentarer: