3 januari 2014

Igår skrev jag om de dåliga resultaten på medborgarundersökningen när det gäller  inflytande och påverkan.
Socialdemokraterna strävar efter så bred med- och samverkan som det praktiskt och ekonomiskt är möjligt. Vi tillämpar detta naturligtvis även i vårt interna arbete och har fått det bästa omdömet ur demokratisynvinkeln av alla (S) Arbetarekommuner i länet.

Nu när arbetet inför valet är igång på riktigt bjuder vi in utöver våra egna medlemmar även alla andra kommuninvånare  i arbetet att ta fram våra vallöften inför nästa mandatperiod. Under vecka 3 bjuder vi in Kårsta och Karbybor till dialogträffar med oss.

  På tisdagen den 14/1 välkomnar vi Kårstabor till Kårsta skolans matsal kl. 18.30-20.30 och Karbybor till Karby skolans matsal torsdagen den 16/1 kl. 18.30-20.30 för att diskutera om hur dessa tätorter ska utvecklas under de närmaste åren. Tisdagen den 21/1 har vi ett dialogmöte med boende i centrala Vallentuna och då träffas vi i Kulturhusets foajé kl. 18.30-20.00. 

Jag välkomnar alla intresserade att delta i (S) arbetet att utveckla Vallentuna till den bästa kommunen i Sverige! Kan låta väldigt stora ord men vi har faktiskt alla möjligheter att lyckas med det. Nu kör vi!


Inga kommentarer: