11 april 2010

Är fortfarande datorlös och får använda andras dator "på nåd" på tider som inte alltid passar för mig.
Har två häften med full av motioner att läsa inför distriktskongressen nästa helg.Jag har inte haft problem med tidsanvändning under detta lov. April månad verkar bli den aktivitetsrikaste månaden under våren. Men vem vet vad vi hittar på under maj.
Skickade en insändare om sommarjobb till ungdomar till MittiSteget. Vi har haft lite otur med våra insändare på sistone. Vi har nämligen inte fått in dem. Vad det beror på vet jag inte. Det kan ha med sammanläggningen med STEGET OCH Mitti att göra. Det går inte att skicka via gamla kanaler som förr, kanske.
Vi har fina (S)-kommuner som Nynäshamn som erbjuder alla kommunens ungdomar sommarjobb. Vi tar det stegvist med 16 åringar först och när vi har skapat de nödvändiga kontakterna med näringslivet och kan uppskatta efterfrågan från ungdomarnas håll och därmed kostnaderna så utökar vi utbudet så att fler ges tillfälle att jobba. (S)-styrt Vallentuna ska inte passivt konstatera att Sverige har näst högsta undgomsarbetslöshet i Europa. Vi ska agera också. Detta är en prioriteringsfråga!

Inga kommentarer: