1 maj 2010

Vårkampanjveckorna där dagens Första maj firande var höjdpunkten börjar glida mot sitt slut. Det betyder inte att nu är det frid oh fröjd. Nu börjar arbetet inför höstens valrörelse och vår kamp för att rädda Kristinebergsskogen fortsätter tlls valresultatet är färdigräknat på hösten. Först då vet vi om invånare i Vallentuna är villiga att hjälpa oss att STYRA byggmarknaden bort från vår närskog.

Mona är redo att styra landet! Hon har planen färdig, hon är ivrig att sätta igång som Sveriges första kvinnliga statsminister.Och det fanns ingen del av planen som jag inte höll med. Jag är övertygad om att det behövs en kvinna som för solidariteten, rättvisan och jämlikheten på dagordningen igen.Såsom alliansen har behandlat de äldre, sjuka och arbetssökande ska utvärderas på hösten. Är det så vi ska behandla våra medmänniskor? Vi är ett rikt land. Vi har råd att omprioritera omfördelningen av de gemensamma resurserna. Med Mona som statsminister får de allra rikaste lite mindre medan de äldre som har jobbat redan ihop sin pension ska få lite mer i form av rättvisare beskattning.

De sanna vännerna finns där när jag behöver dem. De bryr sig inte om ens titel, inkomst, klädsel, utseende eller något annat ytligt.De ger sin tid och sin värme och engagemang. Tack att ni fanns där även idag!

Inga kommentarer: