27 mars 2011

Vilken fantastisk stämning det var på kongressen! Så mycket kloka tankar och idéer, så mycket kunskap och erfarenhet, så mycket VILJA!!! Vilja att förändra! Det kunde inte Peter Wolodarski, DN:s ledarskribent undvika att känna men hans uppgift är att förminska (S), lyfta fram det som inte sades, och misstolka det som sades. Det är hans jobb. Det är det han får betalt för.
Wolodarski har troligen tolkat Juholts ord om att "marknaden är bra tjänare men dålig herre" som vår rädsla för marknaden. Fel gjort! Juholts ord visar viljan att styra, viljan att styra marknaden åt det hållet som gynnar de flesta. Reinfeldt har inte haft den viljan och då är det kanske förståeligt att DN:s ledarskribent har svårt att förstå. Jag förlåter honom för jag är övertygad om att Juholt och den nyvalda ledningen kommer ett ge Wolodarski en lång inlärningsperiod från och med år 2014.
Jag lyssnade på Carin Jämtins tal på nätet idag och blev mycket nöjd på hennes förslag bl.a. om att satsa på Campus Bommersviks kurser och utbildningar och om organisationsöversyn som ska påbörjas. Klok kvinna!
Gå gärna på socialdemokraterna.se och lyssna på Håkans, Monas och Carins tal och se bilder och massa annat på vår hemsida. Låt inte någon annan tolka talen åt dig, lyssna själv!

Inga kommentarer: