13 december 2010

Kvällens kommunfullmäktige gick bra!
Kristdemokraterna röstade med alla andra allianspartier emot vårt förslag om att de äldre ska få bo tillsammans sína sista år om de så önskar även om det är bara den ena som behöver vård. I valrörelsen kallade (KD) detta för parbogaranti men idag "glömde" de bort att de hade sagt detta. Det har ju i för sig gått redan tre månader sedan de annonserade stort om detta i lokaltidningen. Moderaterna var ju kloka nog och inte ge några precisa löften om detta utan mer diffusa ord som "verka för" att de äldre ska kunna leva ihop de sista åren.
Vi brukar mena det vi säger men är samtidigt öppna för ännu bättre förslag naturligtvis.Vi ger parbogaranti i Vallentuna!

Sossemor presenterade vårt (S) förslag till alternativa budget i kommunen. Den kommer att finnas på partiets hemsida inom kort. Utveckling kräver satsningar. Satsningar kostar men steg för steg kan vi förbättra vår verksamhet i kommunen utan att pressa våra anställda ytterligare utan erbjuda flera jobb inom kommunal sektorn med äldre och förskola/fritidshem bland annat.

Dags för lite sömn.

Inga kommentarer: