6 juli 2012

Har en tom känsla inom mig. Franska kursen är slut, nyyh! Helt fantastiska och roliga kurskamrater och en föredömlig lärare! Jag måste få fortsätta med franskan! Ska till bio i morgon som första hjälpen och se Nathalie på Sture. Resten löser sig, det måste det.

Personalchefen slutade igår. Vad säger man? Vem har vi kvar? Problem, stora problem mitt i semestertider så att den breda allmänheten inte nås av dessa förlamande nyheter. Vem är nästa? Fick också veta idag att den väldigt engagerade utredaren som har tagit sig an ärendet kring de nationella minoriteter i kommunen  har inte fått förlängt uppdrag. Hon kommer med största sannolikhet också att sluta.
Lagen om nationella minoriteter gäller även inom Vallentuna kommuns gränser oavsett vad (M) tycker om saken. Att skapa dessa personliga kontakter och kontaktnät med olika minoritetsgrupper tar tid och ska det arbetet nu bara kastas eller tror man att det finns någon med tomma händer i huset som har både engagemang och tid/kunskaper att sköta detta? Vilket slöseri med kompetens och skattepengar!!!

Liten positiv överraskning vore på sin plats. Jag har fått tillräckligt med de negativa.



Inga kommentarer: